Nu så är det Jubileumsår! Föreningen Arboga Medeltid firar 30 år!

Vi hoppas att ni alla vill vara med och fira det, så att årets Medeltidsdagar blir de bästa någonsin. Det kan vi göra tillsammans. På årsmötet den 29 november 2017, beslutade vi om att temat för årets medeltidsdagar ska vara år 1435. Styrelsen har påbörjat planeringen och tar gärna emot tips och idéförslag.


Har ni några idéer om aktiviteter och programinslag, så tveka inte utan hör av er till oss. Mail till info@arbogamedeltid.se eller tel. 076-223 11 32.

Varmt välkommen till nästa medlemsmöte:
14 februari
kl. 18.00
Galleri Konstrundan (Nygatan 33)

Information och medlemsaktiviteter

Nedan kan du ladda ned de senaste information vi skickade ut. Mötesinbjudan med information om kommande evenemang skickades ut per mail den 23 januari. Utskick per brev följer. Skicka gärna ett mail om du saknar inbjudan!

Nyhetsbrev

I senaste medlemsutskick följde med information om kommande medlemsaktiviteter.
Ladda ned medlemsutskick, pdf som skickades per e-post den 23 januari

Studieutbud ABF med medeltida inriktning

Många olika och intressanta kurser om t.ex. Arboga Medeltidshistoria, Keramik och Akvarellmåleri, Gammeldags måleri (bara 2 platser kvar!), sy en historisk dräkt, hantverk, drejkurs, batik, våttovning. Har du inte anmält dig så passa på nu!
Information om studieutbud (pdf)

Resan till Varnhem och Skara

OBS: bara begränsade antal platser kvar!
I bilagan hittar ni information samt tider och bokning ang. resan.
Information om medlemsresan (pdf)


Vill du bli medlem?

Vi i föreningen blir alltid glada över nya medlemmar som berikar våra möten och arrangemang. Men även du, som inte vill vara aktiv i aktiviteterna, är såklart väldigt välkommen. Bli medlem nu!