Ny ordförande i Arboga Medeltidsföreningen!

Vi välkomnar Peter Weiderud som ny ordförande i föreningen.
Peter är uppväxt i Arboga och jobbade i sin ungdom som ungdomsledare i Svenska kyrkan och som journalist på Arboga Tidning. Han har sedan dess varit sommarboende i Arboga och är nu veckopendlare. Peter arbetar på Utrikesdepartementet med frågor om religionens roll i konflikt och fredsbyggande och var till i höstas chef för Svenska Institutet i Alexandria, ett dialoginstitut i Egypten. Han har tidigare bl. a. varit ordförande för Broderskapsrörelsen, utrikeschef för Svenska kyrkan, utrikespolitisk chef för Kyrkornas världsråd och talskrivare för utrikesministrarna Lena Hjelm-Wallén och Anna Lindh. Peter är gift och har fyra barn.
Vi är väldigt glada över att ha Peter som ny ordförande. Med sina kunskaper och erfarenheter, kommer han bidra mycket till föreningen!

Extra årsmöte 10 april

Arboga Medeltidsföreningen sammankallar till extra årsmöte i samband med val av en ny ordförande.
Onsdag 10 april kl. 18.00
Föreningslokalen på Nygatan 33
Övriga punkter på mötet:
1. Val av en styrelseledamot
2. Presentation av programmet för Medeltidsdagarna 2019
Välkomna!

Medlemsmöte den 24 oktober

Föreningen Arboga Medeltid bjuder in till en kväll med Tack för medeltidsdagarna 2018 och en Kick-off för 2019.

Välkomna onsdagen den 24 okt. kl. 18.00 på Stekaren i Ahllöfsparken

Fortsätt läsa

Öppet möte 29 aug 2018

Föreningen Arboga Medeltids 30-årsjubileum 2018

Publikrekord?
Hur tar vi medeltidsdagarna vidare?

Välkomna till utvärdering och brainstorming
Onsdagen den 29 aug. kl. 18.00 på Stadskällaren

Fortsätt läsa

Medeltidsrodden – Dags för final!

Följde du kvalifikationstävlingen igår kväll? Lagen kämpade för fullt och vi gratulerar dem som kvalificerade sig till lördagens final. Här kommer startuppställningen. Välkomna ner till ån vid Bergmansparken kl. 13.30 och heja på ditt favoritlag!

Fortsätt läsa

Parkeringen

Nu är det fullt med bilar här i stan – använd gärna parkeringar vid vårdcentralen, norrut på långtidsparkeringen (Engelbrektsleden, mittemot Högskolecentrum) vid Sturehallen, Wasahallen eller Försvarsmakten (Skandiagatan 11).

Fortsätt läsa

Startlista Rodden

Planeringen är i full gång och deltagare är taggade. Ikväll är det första träningen. På torsdag visar lagen vad de kan i första kvaltävling kl. 19.00. Obs.: Kvaltävling på fredag är inställt.

Fortsätt läsa

Äta gott i Arboga

Riktigt god mat finns på våra marknader och hos Arbogas caféer och restauranger. Här har vi sammanställt stans matställen – smaklig måltid!

Fortsätt läsa

Dagsprogram 2018

Nu är det online: årets program! Full med aktiviteter, underhållning, konserter, föreläsningar, vandringar och mycket mer!

Fortsätt läsa

Medeltidsrodden 2018: Anmäl ditt lag!

Nu sätter vi i gång och hoppas på mycket spänning för årets medeltidsrodd! Kajen vid ån kommer vara klart och vi har beställt riktigt mycket vatten med låga vågor.

Fortsätt läsa

« Äldre inlägg

© 2019 Arboga Medeltid

Tema av Anders NorenUpp ↑