Medeltidens
Klädkammare

Vad ska det bli i år: adel, borgare, gycklare? Hos oss kan du köpa och hyra medeltidskläder till medeltidsdagarna, bröllop, fest, skolpjäs m.m. Även barnkläder finns och såklart accessoarer som väskor, hattar och bälten.

Hyra kläder för bara 200 kr per tillfälle.

Vi vill att så många som möjligt kan och får möjligheten att klä upp sig – framför allt till Medeltidsdagarna i Arboga. Därför har vi ett specialpris: Om du nu hyra för en dag eller en hel vecka, du betalar alltid bara 200 kr för en uppsättning! Och familjer, 3 medlemmar eller fler, betalar ett paketpris av 500 kr.


Regler vid uthyrning

Alla kläder ska lämnas tillbaka komplett och tvättat, om det går att tvätta utan kemtvätt. När du hyr kläder, bedömer vi om plaggen går att tvätta så slipper du vara orolig. Om det vid återlämnandet visar sig att ett plagg behöver lagas eller är så trasigt att det inte går att laga ska en skälig ersättning betalas.


Betalning:

Privatpersoner kan betala kontant eller med SWISH: 123 666 43 79. Företag kan hyra kläder på faktura. Swish fungerar mellan Danske Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd samt Swedbank och Sparbankerna. Swish är en mobiltjänst för privatpersoner och företag. Tala med din bank om hur du kan använda Swish. www.getswish.se