Föreningen Arboga Medeltid bildades 1988 för att bjuda Arbogabor och besökare på ett levande kulturarv. Årets höjdpunkt är givetvis Arboga Medeltidsdagar då fanor och vimplar pryder staden och Arbogas gator väcks till liv i medeltida stil. Här finns många marknadsbord där det säljs massvis med fina saker, så som medeltida kläder, hantverk, mat och mycket mer, samt spännande underhållning och mycket mer för hela familjen att njuta av.

I 30 år har vi tagit med Arbogabor och besökare, på en resa bakåt i tiden.

Förutom just evenemanget Medeltidsdagarna håller föreningen i en rad olika medlemsaktiviteter under året, så som föreläsningar, sociala sammankomster och samaktiviteter med andra föreningar i Arboga kommun.

Kommande Medlemsaktiviteter

Studieutbud ABF med medeltida inriktning
Många olika och intressanta kurser om t.ex. Arboga Medeltidshistoria, Keramik och Akvarellmåleri, Gammeldags måleri, sy en historisk dräkt, hantverk, drejkurs, batik, våttovning. Har du inte anmält dig så passa på nu!
Information om studieutbud (pdf)

Resan till Varnhem och Skara
OBS: bara begränsade antal platser kvar!
I bilagan hittar du information samt tider och bokning ang. resan.
Information om medlemsresan (pdf)

Senaste Nyhetsbrev

Här kan du ladda ned de senaste medlemsutskick (pdf):
Utskick 23 jan 2018
Utskick 18 okt 2017

Vill du bli medlem?

Vi i föreningen blir alltid glada över nya medlemmar som berikar våra möten och arrangemang. Men även du, som inte vill vara aktiv i aktiviteterna, är såklart väldigt välkommen.

Bli medlem nu!