Medeltid i Arboga

En stor fest i vecka 32 och mycket annat året runt

Känn historiens vingslag, låt dig färdas flera hundra år bakåt i tiden! Varmt välkommen till medeltiden, välkommen till Arboga! Inför årets medeltidsdagar kommer vi lägga upp program, kartor och information om årets stora folkfest här på hemsidan. Är du intresserat i ett samarbete, hör gärna av dig till info@arbogamedeltid.se.
 
 

Medeltidsrodden: Vem utmanar du?

Samla kompisarna och anmäl dig/er till en av sommarens roligaste tävlingar. Enkelt och roligt där många skratt utlovas! Ju fler lag, desto roligare och mer spänning för alla. Var med du också! Och kanske utmana din ”favorit-konkurrent”, en avdelning på jobbet, ett konkurrerande företag eller idrottslag? Vi önskar lycka till och hoppas vi ses i augusti.
> Direkt till anmälan

Sälj din medeltida hantverk i Arboga!

Är du utställare och intresserad i att sälja dina vikinga eller medeltida varor på en av våra marknader? Från onsdag till söndag i vecka 32 färdas vi i Arboga tillbaka i tiden och vårt program och de olika marknader i parken, på torget och vid kyrkan lockar många besökare, inte bara från Västmanland.
> Läs här om våra marknader och kontakta vårt marknadsteam!

Till medlemmar

Nu har vi haft årsmöte och tackar alla som kom! Alla som inte har angiven sin e-post adress, ber vi att göra så - då kommer information snabbare fram. Sedan försöker vi såklart att hålla hemsidan uppdaterat och läggar det mesta även ut på Facebook. Följ oss gärna där!
Vill du blir medlem?
> Här finns mer information kring detta. Välkommen!

 
 
Utan våra samarbetspartner och sponsorer skulle vi inte kunna erbjuda det innehållsrika evenemang vi har idag. Stort tack:

ABF värd i Rådhusgården och S:ta Karins kapell, föreläsningar www.abf.seArbetsmarknadsenheten värd Kägelbanan, bygg marknadsbord www.arboga.seArboga Ryttarsällskap ponnyridning i Ahllöfsparken idrottonline.se/ArbogaRS-RidsportArboga Schackklubb schackspel på Nygatan www.schack.seArboga Teaterförening konsert & föreställning arboga.riksteatern.seArboga turistbyrå med sin personal och guiderna Birgitta Berg, Lennart Stenfelt www.arboga.seArbogateatern barnteater, musik, gille www.arbogateatern.seBygdespelets vänner gatuteater, stadsvandringar, mm www.bygdespeletsvanner.seGycklargillet Circus Uthopia Barnunderhållning, spökvandringar, eldshower www.circusuthopia.comHembygdsföreningen Arboga Minne Arboga Museum, Bryggerimuseum www.arbogamuseum.seNorman Hovslageri Riddarspel, barndubbning www.normanshovslageri.seStudieförbundet Vuxenskolan www.sv.seSvenska kyrkan/Arbogabygdens församling www.svenskakyrkan.se/arbogaThomas Wolf Hantverksbyn Wiber trådlöst bredband i fiberhastighet www.wiber.seÖrtagårdskyrkan www.ortagardskyrkan.se... stort tack till Arbogas föreningar och alla Arbogabor!

Vill du bli medlem?

Vi i föreningen blir alltid glada över nya medlemmar som berikar våra möten och arrangemang. Men även du, som inte vill vara aktiv i aktiviteterna, är såklart väldigt välkommen! Läs mer om föreningen...