Ett av medeltidsdagarnas mest publika evenemang är den medeltidsrodden. Row De Dow Choppers är arrangör tillsammans med Föreningen Arboga Medeltid och Arboga Turistbyrån. Vi bjuder på spännande tävlingar och om du blir sugen så finns det både medeltida karameller, hembakat, glass, vegansk- och rawfood, med mera att köpa på området. Sitta vid åkanten och heja på din favoritlag! Eller delta själv med kompisar eller arbetskamrater:

Tävlingstider

Kvalifikation 1 Torsdag kl. 19.00
Kvalifikation 2 Fredag kl. 18.00
Final Lördag kl. 13.30

Samla kompisarna och anmäl dig/er till en av sommarens roligaste tävlingar!

Enkelt och roligt där många skratt utlovas! Lagen består av fem roddare + styrman. De deltagande lagen skall vara medeltidsklädda och pris delas ut till bästa klädsel. Kläduthyrning finns i föreningens lokal på Nygatan 33. Alla lag deltar i två kvalheat och de fyra bästa lagen i varje klass går vidare till finalen som går av stapeln på lördag eftermiddag. Träningstid kommer att erbjudas kvällstid dagarna innan tävlingen.

Rodden Arboga Medeltidsdagar

Kostnad

Privat – kompislag: 600 SEK
Förening/organisation: 1000 SEK
Företag: 1500 SEK

Anmälningsavgiften skall vara föreningen tillhanda i god tid före tävlingarna.
Du väljer själv om du vill använda bankgiro (5630-0619) eller SWISH: 123 666 43 79. Enkelt, snabbt och säkert.

Swish fungerar mellan Danske Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd samt Swedbank och Sparbankerna. Swish är en mobiltjänst för privatpersoner och företag. Tala med din bank om hur du kan använda Swish. www.getswish.se

Anmälan