Välkommen till Arboga Medeltidsdagar
8-12 augusti 2018!

Färdas flera hundra år bakåt i tiden, till den spännande medeltiden. Ta på dig medeltida kläder, heja på roddarna, titta på riddarna som kämpar i rafflande tornerspel och mycket, mycket mer.

Välkommen att inspireras av spännande aktiviteter för stora och små. Till exempel finns det gott om spännande upplevelser för barn på medeltida marknaden i Ahllöfsparken och i Hantverksbyn i Kyrkparken. Det bjuds också på historiska vandringar genom Arboga, kapprodd på Arbogaån, olika intressanta föredrag och konserter.

Arboga Kuskarna Medeltidsdagar

Här kan du upptäcka medeltiden, mitt i Västmanland – bl.a.:

  • Hantverk med många prova-på aktiviteter som t.ex. smide, yx- och knivkastning, bågskytte och ponnyridning
  • Gatorna fyllda med gycklare, musikanter och gatuteater
  • Spökvandringar (för alla som vågar)
  • Spännande riddarspel och rafflande dueller
  • Fascinerande eldshows
  • Intressanta föreläsningar samt underhållande konserter och teaterföreställningar

Vilken fest det kommer bli! Vi bokar flitig artister och gycklare och planerar föreläsningar och konserter. Vi har även börjat att bjuda in utställare med kvalitetshantverk och andra godsaker. Läs mer här om du vill söka plats som utställare i Ahllöfsparken! Vill du sälja dina varor lördag/söndag på Stora torget? Skicka en intresseanmälan till oss via vår kontaktsida!

Följ oss även på Facebook för de senaste nyheterna. Bilder från tidigare medeltidsdagar hittar du här. Låt dig inspireras!